Siirry sisältöön
Ihmiset & Yritykset
22.05.2024

Nokian Raskaat Renkaat Oy käynnistää muutosneuvottelut Nokian-tehtaalla

Nokian Raskaat Renkaat Oy käynnistää muutosneuvottelut tavoitteena tuotannon sopeuttaminen markkina- ja kysyntätilanteeseen. Muutosneuvottelut koskevat Nokian Raskaat Renkaat Oy:n työntekijöitä Nokian-tehtaalla, yhteensä noin 160 henkilöä.

Yrityksen harkitsemia mahdollisia sopeuttamistoimia ovat Raskaiden Renkaiden työntekijöiden lomautukset sekä lyhennetty päivä- tai viikkotyöaika. Sopeutustoimet on alustavasti suunniteltu hoidettaviksi lomauttamalla tuotannollisin ja taloudellisin syin enintään 90 päiväksi. Toimenpiteet on suunniteltu toteutettavaksi loppuvuoden 2024 ja vuoden 2025 ensimmäisen kvartaalin aikana. Neuvottelut kestävät kaksi viikkoa.

Lisää aiheesta

Ihmiset & Yritykset

Nimitykset

RengasCenter Oy Marko Mäkelä on nimitetty RengasCenter Oy:n toimitusjohtajaksi. Mäkelällä on yli 30 vuoden kokemus myynnin parissa Nokian Renkailla. Vuosina…
Ihmiset & Yritykset

Euromaster Kuopio Kolmisoppi

Kuopion Kolmi­sopessa sijaitseva Euromaster on avannut täyspitkille HCT-yhdistelmille tarkoitetun läpiajettavan asennushallin. Liikkeen palveluja ja toimintoja on muutenkin tehostettu.
Ihmiset & Yritykset

Suomen pohjoisin rengaspinnoittamo

Vuonna 1947 perustettu Lapin Kumi Oy on Rovaniemen vanhin rengasliike. Kasvuhakuisella yrityksellä on niin ikään Rovaniemellä sijaitseva maamme pohjoisin rengaspinnoittamo.