Siirry sisältöön

Tilaa STRO Rengasnormit 2024

Tilaa STRO Rengasnormit 2024 -kirja

STRO:n laatimat rengas-, vanne- ja pyöräteollisuuden tekniset normit perustuvat vastaaviin kansainvälisiin normeihin, kuitenkin sovellettuina pohjoimaisiin erityistarpaisiin. 

STRO Rengasnormit 2024 -kirja on 370 -sivuinen tietopaketti HA-, KA-, PA- sekä maatalousrenkaista. Sisältöön tehdään vuosittain satoja päivityksiä. Päivityksissä otetaan huomioon uusia standardoituja rengaskokoja. Tuoreessa kirjassa on yli 8 500 uutta ja päivitettyä rengaskokoa. Kirjassa on useita kymmeniä tuoreita automalleja. Myös vanhempia automalleja päivitetään uusilla rengaskooilla.  

Tärkeimpiin vuoden 2024 päivityksiin kuuluvat HL:llä (High Load) eli sähköajoneuvojen renkaat, jotka asennetaan kehitteillä tai tuotannossa oleviin sähköajoneuvoihin. HL-renkaat on suunniteltu kestämään suurempia kuormitettavuuksia. 

STRO  The Scandinavian Tire & Rim Organization perustettiin vuonna 1960. Järjestöön kuuluvat Pohjoismaissa toimivat rengas- ja vannevalmistajat. STRO:ssa on edustettuna rengasalan tekninen asiantuntemus ja kokemus. Järjestö toimii yhteistyössä alan vianomaisten, auto- ja ajoneuvoteollisuuden sekä rengasteollisuuden jakeluportaan kanssa.   

STRO rengasnormit 2024 -kirjan tilauslomake

Jokaisen ammattilaisen käsikirjastoon kuuluvan hakuteoksen hinta on 65 eur + alv 10 % + postituskulut. Kirjat postitetaan tilausjärjestyksessä.

    Tilaajan tiedot