Siirry sisältöön
Ihmiset & Yritykset
29.03.2023

Vianor Lieto Avanti: Uusin Vianor-liike, kasvunäkymät ja haasteet

Lokakuussa 2022 avattu Vianor Lieto on ketjun uusin piste. Liike tarjoaa laajaa rengaspalvelukokonaisuutta sekä raskaalle kalustolle että henkilöautoille. Asiakkaina on sekä kuljetusalan yrittäjiä että yksityisiä autoilijoita. 

”Avanti on raskaskaluston keskittymä. Osana valtakunnallista ketjua palvelemme Vianorin sopimusasiakkaita 24/7. Megatrendinä ollut maaseudun väestön kaupungistuminen edellyttää meiltä myös yksityisasiakkaiden palvelun kehittämistä. Rengashotellipalvelu on yhä kysytympi, ja kasvu jatkuu,” kertoo Vianor Liedon palvelupistepäällikkö Jari Kauhanen.

Jari Kauhanen on ollut Vianorin palveluksessa vuodesta 2012. ”Molemmat johtamani Vianor-pisteet erikoistuvat rengaspalveluihin. Liedon sijainnissa on muutama erityispiirre, kuten esimerkiksi erittäin kiireinen syyssesonki. Henkilöautoasiakkaiden ruuhkan lisäksi kuljetusyrittäjät ovat syksyisin kiireisimpiä.  Keväällä aktivoituvat maanviljelijät”, kertoo Kauhanen.

”Rengashotellin kapasiteetti on meillä käytetty erittäin tehokkaasti. Tällä hetkellä säilytyksessä on noin 700 ha-rengassarjaa sekä satoja raskaan kaluston sarjoja sisätiloissa. Tarvitaan lisää kapasiteettia, sillä kysyntä jatkuu kasvusuuntaisesti”, korostaa Jari Kauhanen.

Vianorilla on Pohjoismaissa 175 omaa palvelupistettä sekä 152 partner-palvelupistettä. Rengasrikon yllättäessä pitää toimia nopeasti. Valtakunnallinen VianorFlex 24/7 -rengaspalvelu suorittaa kuorma-autojen, linja-autojen, rekkojen ja yhdistelmäajoneuvojen renkaiden vaihtoja rengasrikon yllättäessä tien päällä. 24/7-huoltoauto on varustettu laitteilla ja rengaskoneilla. Yleisimmät rengasmallit kulkevat autossa mukana, kerrotaan Vianorilta.

Lisää aiheesta

Ihmiset & Yritykset

Nokian Raskaat Renkaat Oy käynnistää muutosneuvottelut Nokian-tehtaalla

Nokian Raskaat Renkaat Oy käynnistää muutosneuvottelut tavoitteena tuotannon sopeuttaminen markkina- ja kysyntätilanteeseen. Muutosneuvottelut koskevat Nokian Raskaat Renkaat Oy:n työntekijöitä Nokian-tehtaalla, yhteensä noin 160 henkilöä.
Ihmiset & Yritykset

Lapin Kumin miljoonainvestointi Jyväskylään valmistui

Lapin Kumin lähes 5 miljoonaa euroa maksanut investointi Jyväskylään on valmistunut keskeiselle liikepaikalle Seppälänkankaalle.
Ihmiset & Yritykset

Lujakumi Oy irtautuu Full Fit Team Oy:n ostoyhteenliittymästä

Lujakumi Oy on toiminut 70 vuotta ja ollut siitä asti mukana Full Fit Team Oy: n toiminnassa, sen eri toimintamalleissa ja kokoonpanoissa noin 25 vuotta.