Siirry sisältöön
Ihmiset & Yritykset
29.03.2023

Vianor Lieto Avanti: Uusin Vianor-liike, kasvunäkymät ja haasteet

Lokakuussa 2022 avattu Vianor Lieto on ketjun uusin piste. Liike tarjoaa laajaa rengaspalvelukokonaisuutta sekä raskaalle kalustolle että henkilöautoille. Asiakkaina on sekä kuljetusalan yrittäjiä että yksityisiä autoilijoita. 

”Avanti on raskaskaluston keskittymä. Osana valtakunnallista ketjua palvelemme Vianorin sopimusasiakkaita 24/7. Megatrendinä ollut maaseudun väestön kaupungistuminen edellyttää meiltä myös yksityisasiakkaiden palvelun kehittämistä. Rengashotellipalvelu on yhä kysytympi, ja kasvu jatkuu,” kertoo Vianor Liedon palvelupistepäällikkö Jari Kauhanen.

Jari Kauhanen on ollut Vianorin palveluksessa vuodesta 2012. ”Molemmat johtamani Vianor-pisteet erikoistuvat rengaspalveluihin. Liedon sijainnissa on muutama erityispiirre, kuten esimerkiksi erittäin kiireinen syyssesonki. Henkilöautoasiakkaiden ruuhkan lisäksi kuljetusyrittäjät ovat syksyisin kiireisimpiä.  Keväällä aktivoituvat maanviljelijät”, kertoo Kauhanen.

”Rengashotellin kapasiteetti on meillä käytetty erittäin tehokkaasti. Tällä hetkellä säilytyksessä on noin 700 ha-rengassarjaa sekä satoja raskaan kaluston sarjoja sisätiloissa. Tarvitaan lisää kapasiteettia, sillä kysyntä jatkuu kasvusuuntaisesti”, korostaa Jari Kauhanen.

Vianorilla on Pohjoismaissa 175 omaa palvelupistettä sekä 152 partner-palvelupistettä. Rengasrikon yllättäessä pitää toimia nopeasti. Valtakunnallinen VianorFlex 24/7 -rengaspalvelu suorittaa kuorma-autojen, linja-autojen, rekkojen ja yhdistelmäajoneuvojen renkaiden vaihtoja rengasrikon yllättäessä tien päällä. 24/7-huoltoauto on varustettu laitteilla ja rengaskoneilla. Yleisimmät rengasmallit kulkevat autossa mukana, kerrotaan Vianorilta.

Lisää aiheesta

Ihmiset & Yritykset

AD-Vuosikokous 2023 Helsingissä keräsi 300 osallistujaa

”Autokorjaamoketjut”, MT Tutkimustalo AD-Vuosikokous pidettiin huhtikuun puolessavälissä Clarion-hotellissa Helsingin Länsisataman läheisyydessä Jätkäsaaressa. Kokoukseen osallistui ennätyksellinen määrä ketjun jäseniä. AD-autokorjaamoiden määrä…
Ihmiset & Yritykset

Toiminnanjohtaja Pasi Perhoniemi, SATL: Messukonseptin uudistaminen on avain tulevaisuuteen

Autokorjaamoalan ammattitapahtumaa Autokorjaamo 2023 -messuja ei järjestetä 13.–14.10.2023 Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtuma ei siirry uuteen ajankohtaan, mutta SATL on mukana keskustelemassa Messukeskuksen ja autokorjaamoalan kanssa tulevaisuudessa järjestettävistä alaan liittyvistä tapahtumista.
Ihmiset & Yritykset

Autokorjaamo-messut haudattiin. Mitä seuraavaksi?

Huhtikuussa tuli tieto, ettei Autokorjaamo-tapahtumaa järjestetä. Pitkittynyt odotus päättyi järjestäjätahojen yksimieliseen päätökseen haudata Suomen jälkimarkkinoiden erikoismessut lopullisesti.