Siirry sisältöön
Rengas
11.10.2023

Toyo Open Country -maastoajorenkaat talviominaisuuksilla

Japanilainen maastoajorengas Toyo Open Country on suunniteltu erityisesti 4X4/SUV- ja pick-up-autoihin. Uutuus tulee markkinoille tulevana talvikautena.

Maahantuoja NDI Finlandin mukaan Toyo Open Country -renkaalla on vahva yleisominaisuuksien yhdistelmä, joka takaa hyvän suorituskyvyn ja vetokyvyn maastossa unohtamatta korkeaa mukavuustasoa tavallisilla teillä. Uusi malli Open Country A/T III lanseerataan tulevan talvikauden aikana. Uutuudessa painotetaan erityisesti talviominaisuuksia.

Maahantuojan mukaan Open Country -uutuus on hyväksytty talvirenkaaksi. Tuote on 3PMSF-sertifioitu. Rengas on kehitetty talvirenkaan standardien mukaisesti ja se pystyy suoriutumaan lumisilla ja jäisillä teillä.

Toyo Tires on japanilainen valmistaja, jolla on tehtaita ympäri maailmaa, myös Euroopassa, jossa yritys avasi uuden tehtaan loppuvuodesta 2022 Serbian Indjijassa. 

Lisätietoja: NDI Finland Oy.

Lisää aiheesta

Rengas

Goodyear ja Gatik

Goodyear Tire & Rubber Company ja Gatik (Gatik AI, Inc.) ovat ilmoittaneet alan ensimmäisen onnistuneen rengasälyteknologian integroinnin laajentamisesta itseohjautuvaan ajojärjestelmään.
Rengas

Trelleborgin uutuus TM1 ECO POWER -rengas

Trelleborgin uutuus TM1 ECO POWER -rengas on valmistajan mukaan tähän asti kestävin tuote jonka vierintävastustus on 47 prosenttia edeltäjänsä matalampi.
Rengas

Goodyear täydentää Cargo-valikoimansa

Goodyear täydentää premium-segmentin Cargo-rengasvalikoimaa.