Siirry sisältöön
Rengas
11.10.2023

Toyo Ice Freezer Van -nastarengas pakettiautoille

Japanilainen Toyo Tires toi markkinoille uuden nastarenkaan pakettiautoille. Toyo Ice Freezer Van on kehitetty erityisesti pohjoismaisille talviteille. Uutuus on saatavissa tulevana talvikautena, kertoo Toyon maahantuoja NDI Finland Oy.

”Tärkeän uuden tuotteen saapuminen valikoimaamme on hyvä uutinen pakettiauton omistajille tulevaa talvikautta ajatellen. Toyo Ice Freezer Van on loistava valinta pohjoismaisiin olosuhteisiin. Toyo Tires on japanilainen valmistaja, mutta testejä suoritetaan maailmanlaajuisesti, muun muassa Suomessa,” kertoo Jari Lindeman NDI Finland Oy:ltä.

”Tuote on testattu ja kehitetty optimaalisissa olosuhteissa, mikä varmistaa suorituskyvyn sopivan ilmastomme ja teidemme vaatimuksiin,” Jari Lindeman vakuuttaa. Rengas on kehitetty viimeisimmän teknologian perusteella. Tuote sijoittuu keskiluokkaan eli tarjoaa korkealaatuisen suorituskyvyn kilpailukykyiseen hintaan, kerrotaan maahantuojalta.

Toyo Tiresin jakelusta vastaa NDI Finland Oy.

Lisää aiheesta

Rengas

Goodyear ja Gatik

Goodyear Tire & Rubber Company ja Gatik (Gatik AI, Inc.) ovat ilmoittaneet alan ensimmäisen onnistuneen rengasälyteknologian integroinnin laajentamisesta itseohjautuvaan ajojärjestelmään.
Rengas

Trelleborgin uutuus TM1 ECO POWER -rengas

Trelleborgin uutuus TM1 ECO POWER -rengas on valmistajan mukaan tähän asti kestävin tuote jonka vierintävastustus on 47 prosenttia edeltäjänsä matalampi.
Rengas

Goodyear täydentää Cargo-valikoimansa

Goodyear täydentää premium-segmentin Cargo-rengasvalikoimaa.