Siirry sisältöön
Ihmiset & Yritykset
26.10.2023

Renault ja pelastajat 

Renault aloitti 13 vuotta sitten ainutlaatuisen yhteistyön pelastuslaitosten kanssa. Konkreettisena apuna ovat koulutus ja uudet harjoitusautot, joita Renault on toimittanut Suomeen jo viiden vuoden ajan.

Suomen Palopäällystöliitto on tehnyt aktiivista yhteistyötä Renaultin kanssa jo vuodesta 2018 lähtien. Pelastajat kiittävät Renaultin innovatiivisuutta pelastajien turvallisuuden huomioon ottamisessa onnettomuustilanteissa. Renault on aktiivisesti auttanut myös Euro NCAP -normien kehitystyössä. Suomalaiset kouluttajat ovat vierailleet Renaultin Techno Centerissä Guyancourtissa tehtaan vuotuisissa Safety-seminaareissa.

Renaultin Human First -ohjelman tavoitteena on parantaa kaikkien tienkäyttäjien turvallisuutta.

Koulutustapahtuma Suomessa

Konkreettista tukea tuli Renaultilta myös tänä vuonna. Autovalmistaja toimitti Suomen Palopäällystöliiton vuosittain järjestämään tieliikennepelastamisen koulutustapahtumaan kaksi rekkalastillista autoja pelastajien harjoituksia varten. Road Rescue -tapahtuma pidettiin Porissa lokakuun alussa. 

Road Rescue -tapahtuma pidettiin Porissa lokakuun alussa.

Renaultin toimittamat romuautot toimivat koulutuksessa tehokkaina havaintovälineinä. Autovalmistaja ottaa ympäristön huomioon myös pelastuslaitosten käyttöön toimitettavissa autoissa. Romuautot ovat nolla- tai esisarjan autoja, jotka tavallisesti muutenkin romutetaan. Renault on löytänyt niille hyötykäyttöä, jolla pelastetaan ihmisiä.

Lisää aiheesta

Ihmiset & Yritykset

Koivunen Oy aloitti yhteistyön rengasvalmistaja Michelinin kanssa kevyen kaluston renkaiden jakelijana 

Koivunen Oy aloitti yhteistyön rengasvalmistaja Michelinin kanssa kevyen kaluston renkaiden jakelijana
Ihmiset & Yritykset

RengasCenter Hollola on muuttanut keskeiselle paikalle Hämeenlinnantien varteen

RengasCenter Hollola palvelee täydellä kapasiteetilla henkilö- ja pakettiautoilijoita uusissa toimitiloissa Tarmontie 3, 15860 Hollola.
Ihmiset & Yritykset

Autoklinikka: laadukas ja turvallinen korjaus osia vaihtamatta

Vuonna 1992 toimintansa aloittanut Autoklinikka kertoo olevansa Suomen johtava vahinkokorjaamoketju.