Siirry sisältöön
Rengas
31.10.2023

Kumho PorTran 4S CX11 palkittiin Tokyossa

Kumho Tire palkittiin Good Design Award 2023 -kilpailussa Milanossa tuotekategoriassa, kerrotaan rengasvalmistajalta. Palkittu tuote on Euroopan markkinoille tarkoitettu all-season rengas PorTran 4S CX11 (PorTran CX11).

Kumhon mukaan PorTran CX11 -rengas on erittäin kilpailukykyinen tuote ja vastaa Euroopan Unionin erittäin haastavan tyyppihyväksynnän vaatimuksia. Rengasvalmistaja korostaa renkaan kestävyyttä kevyestä painosta huolimatta. Kumho on myös hyväksytty talvikäyttöön ja on merkitty Three-Peak Mountain Snowflake -sertifioinnin mukaisesti. Certification – a recognition of the tire’s reliability in harsh winter conditions. 

Good Design Exhibition 2023 pidettiin Tokyon Roppongi -keskuksessa 25.–29.10. Kumhon renkaat palkittiin Good Design Award -tapahtumissa tätä ennen kahdesti. Kumho ECSTA HS52 -rengas palkittiin vuonna 2021 ja Road Venture AT52 -rengas vuonna 2022.

Lisää aiheesta

Rengas

Goodyear ja Gatik

Goodyear Tire & Rubber Company ja Gatik (Gatik AI, Inc.) ovat ilmoittaneet alan ensimmäisen onnistuneen rengasälyteknologian integroinnin laajentamisesta itseohjautuvaan ajojärjestelmään.
Rengas

Trelleborgin uutuus TM1 ECO POWER -rengas

Trelleborgin uutuus TM1 ECO POWER -rengas on valmistajan mukaan tähän asti kestävin tuote jonka vierintävastustus on 47 prosenttia edeltäjänsä matalampi.
Rengas

Goodyear täydentää Cargo-valikoimansa

Goodyear täydentää premium-segmentin Cargo-rengasvalikoimaa.