Siirry sisältöön
Ihmiset & Yritykset
09.01.2024

Koivunen Oy aloitti yhteistyön rengasvalmistaja Michelinin kanssa kevyen kaluston renkaiden jakelijana 

Michelinin lisäksi valikoimaan tulevat myös BF Goodrichin renkaat maastoautoihin. 

Ranskalainen Michelin on kulkenut rengasalan kehityksen kärjessä koko 135-vuotisen historiansa ajan, jo vuodesta 1889. Huippulaadukkaiden tuotteiden kehittäminen jatkuu edelleen, kerrotaan rengasvalmistajalta. 

Maahantuojan mukaan Michelin- ja BF Goodrich -valikoima kattaa renkaat joka lähtöön; perheautoista suorituskykyisiin urheiluautoihin, C-, SUV- ja 4×4-luokkiin sekä markkinoilla tasaisesti yleistyviin sähköautoihin. 

”Laajan tuotevalikoiman lisäksi yhteistyömme tärkeimpiä kulmakiviä tulevat olemaan erilaiset koulutukset ja markkinointitoimenpiteet, joista tiedotamme myöhemmin lisää. Kesärenkaita saapuu varastoomme 2024 tammikuun aikana, jolloin ne ovat myös tilattavissa sähköisistä tilauskanavistamme”, painottaa myyntipäällikkö Tuomas Rupponen, Koivunen Oy.

Lisää aiheesta

Ihmiset & Yritykset

Renault ja pelastajat 

Renault aloitti 13 vuotta sitten ainutlaatuisen yhteistyön pelastuslaitosten kanssa. Konkreettisena apuna ovat koulutus ja uudet harjoitusautot, joita Renault on toimittanut Suomeen jo viiden vuoden ajan.
Ihmiset & Yritykset

RengasCenter Hollola on muuttanut keskeiselle paikalle Hämeenlinnantien varteen

RengasCenter Hollola palvelee täydellä kapasiteetilla henkilö- ja pakettiautoilijoita uusissa toimitiloissa Tarmontie 3, 15860 Hollola.
Ihmiset & Yritykset

Autoklinikka: laadukas ja turvallinen korjaus osia vaihtamatta

Vuonna 1992 toimintansa aloittanut Autoklinikka kertoo olevansa Suomen johtava vahinkokorjaamoketju.