Siirry sisältöön
Ihmiset & Yritykset
09.01.2024

Koivunen Oy aloitti yhteistyön rengasvalmistaja Michelinin kanssa kevyen kaluston renkaiden jakelijana 

Michelinin lisäksi valikoimaan tulevat myös BF Goodrichin renkaat maastoautoihin. 

Ranskalainen Michelin on kulkenut rengasalan kehityksen kärjessä koko 135-vuotisen historiansa ajan, jo vuodesta 1889. Huippulaadukkaiden tuotteiden kehittäminen jatkuu edelleen, kerrotaan rengasvalmistajalta. 

Maahantuojan mukaan Michelin- ja BF Goodrich -valikoima kattaa renkaat joka lähtöön; perheautoista suorituskykyisiin urheiluautoihin, C-, SUV- ja 4×4-luokkiin sekä markkinoilla tasaisesti yleistyviin sähköautoihin. 

”Laajan tuotevalikoiman lisäksi yhteistyömme tärkeimpiä kulmakiviä tulevat olemaan erilaiset koulutukset ja markkinointitoimenpiteet, joista tiedotamme myöhemmin lisää. Kesärenkaita saapuu varastoomme 2024 tammikuun aikana, jolloin ne ovat myös tilattavissa sähköisistä tilauskanavistamme”, painottaa myyntipäällikkö Tuomas Rupponen, Koivunen Oy.

Lisää aiheesta

Ihmiset & Yritykset

Nokian Raskaat Renkaat Oy käynnistää muutosneuvottelut Nokian-tehtaalla

Nokian Raskaat Renkaat Oy käynnistää muutosneuvottelut tavoitteena tuotannon sopeuttaminen markkina- ja kysyntätilanteeseen. Muutosneuvottelut koskevat Nokian Raskaat Renkaat Oy:n työntekijöitä Nokian-tehtaalla, yhteensä noin 160 henkilöä.
Ihmiset & Yritykset

Lapin Kumin miljoonainvestointi Jyväskylään valmistui

Lapin Kumin lähes 5 miljoonaa euroa maksanut investointi Jyväskylään on valmistunut keskeiselle liikepaikalle Seppälänkankaalle.
Ihmiset & Yritykset

Lujakumi Oy irtautuu Full Fit Team Oy:n ostoyhteenliittymästä

Lujakumi Oy on toiminut 70 vuotta ja ollut siitä asti mukana Full Fit Team Oy: n toiminnassa, sen eri toimintamalleissa ja kokoonpanoissa noin 25 vuotta.