Siirry sisältöön
Rengas
09.01.2024

Goodyear ja Gatik

Goodyear Tire & Rubber Company ja Gatik (Gatik AI, Inc.) ovat ilmoittaneet alan ensimmäisen onnistuneen rengasälyteknologian integroinnin laajentamisesta itseohjautuvaan ajojärjestelmään. Gatik on autonomisen yritysten välisen logistiikan johtava yritys.

Gatikin itseohjautuvien ajoneuvojen kalusto koostuu luokkien 3–7 jakeluautoista, sen itseohjautuvien ajoneuvojen turvallisuutta, tarkkuutta ja yleistä suorituskykyä on parannettu huomattavasti. 

Gatik on varustanut kaluston Goodyear Endurance® RSA® -renkaat Goodyear SightLine -teknologialla, joka on Goodyearin laaja rengasälyratkaisu. Älyrenkaista saatavien tietojen avulla voidaan parantaa itseohjautuvan auton turvallisuutta, ennakoitavuutta ja tehokkuutta, kerrotaan Goodyearilta.

Tänä vuonna Gatik suunnittelee ottavansa älyrengasratkaisun käyttöön merkittävässä osassa itseohjautuvaa kalustoaan kaikkialla Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Lisää aiheesta

Rengas

Trelleborgin uutuus TM1 ECO POWER -rengas

Trelleborgin uutuus TM1 ECO POWER -rengas on valmistajan mukaan tähän asti kestävin tuote jonka vierintävastustus on 47 prosenttia edeltäjänsä matalampi.
Rengas

Goodyear täydentää Cargo-valikoimansa

Goodyear täydentää premium-segmentin Cargo-rengasvalikoimaa.
Rengas

Goodyear -renkaat täyssähköiseen Jeep Avengeriin 

Jeep® on valinnut Goodyearin rengasmalliston ensiasennusrenkaaksi uuteen Avengeriin.