Siirry sisältöön
Yleinen
03.11.2023

Coca-Cola Joulurekka

Tuhansilla valoilla koristeltu Coca-Cola Joulurekka aloittaa Suomen joulukiertueen joulupukin kotikonnuilta Rovaniemen Kauppatorilta 4.11. Sieltä rekka jatkaa kuudelle muulle paikkakunnalle: Kemiin, Ouluun, Seinäjoelle, Espooseen, Tampereelle ja Helsinkiin. Helsingistä Coca-Cola Joulurekka jatkaa matkaansa vielä yhteen yllätyspaikkaan, joka julkistetaan vasta myöhemmin. 

Cocoa Cola -joulurekka Helsingissä. © Antero Pyry

Tänä vuonna joulurekan saavat ensimmäistä kertaa vieraakseen Espoo ja Kemi. Tapahtuma-alueella voi osallistua hyväntekeväisyysrulettiin, josta voi voittaa jouluisia palkintoja ja nauttia joulun tunnelman lisäksi juomista. Tapahtuman panttituotot lahjoitetaan Suomen Punaisen Ristin ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hyvä Joulumieli -keräykseen. 

Cocoa Cola -joulurekka Rovaniemellä. © Kimmo Ervola

Lisää aiheesta

Yleinen

Citroën DS – tilauskirjat täyteen!

Citroën DS on eteen sijoitetulla moottorilla varustettu etuvetoinen, kookas ja sekä muotoilultaan että tekniikaltaan vaikuttava auto, jota Citroën valmisti, markkinoi ja myi vuosina 1955–1975.
Yleinen

MP 2024 Moottoripyörämessut järjestettiin Helmikuussa

Pohjois-Euroopan suurimmat moottoripyörämessut eli MP 24 -messut päättyivät hyviin tunnelmiin. Järjestäjän mukaan messuilla vieraili kolmen päivän aikana yhteensä 52 000 kävijää, joista entistä suurempi joukko oli nuoria asianharrastajia. Heidät messuille toi uusi MP Jonnela, joka sai hyvän vastaanoton. 
Moottoritekniikka

Tonni käteen – tarinaa Lotus-Ford Twincam -moottorin kehityksestä

Vuonna 1952 perustettu brittiläinen Lotus Cars oli 1960-luvun alussa tilanteessa, jossa se tarvitsi edullisen, pienen ja mahdollisimman tehokkaan moottorin sekä…