Siirry sisältöön
Ihmiset & Yritykset
14.10.2022

BlitzRotary ja Ravaglioli fuusioituvat

Yksi korjaamolaitealan suurimmista uutisista on kahden jättiläisen fuusioituminen, kun Ravaglioli ja BlitzRotary yhdistävät voimansa. Tämä fuusio tuo mm. raskaan kaluston kuilunostimet Ravagliolin valikoimaan ja täydellisen rengashuoltovalikoiman (rengaskoneet, tasapainotuslaitteet, pyöränsuuntauslaitteet) Rotarylle.

Vuodesta 2023 alkaen tämä tarkoittaa myös tuttujen merkkien Blitz, Sirio, Space ja Butler poistumista markkinoilta itsenäisinä merkkeinä. Jatkossa vain Butler ja Blitz nähdään päämerkkien yhteydessä maininnalla ”Rotary, engineered by Butler” (rengashuolto) tai ”Rotary, engineered by Blitz” (raskaan kaluston nostimet).

Lisää aiheesta

Romanian lippu
Ihmiset & Yritykset

Nokian Renkaat Oyj investoi tehtaaseen Romaniassa

Nokian Renkaiden hallitus on päättänyt investoida uuteen henkilöautorengastehtaaseen Romaniassa. Uudishankkeena rakennettava tehdas sijoittuu Oradeaan, joka sijaitsee Romanian luoteisosassa lähellä Unkarin…
Lapin Kumi Oy:n toimitilan rakennus.
Ihmiset & Yritykset

Lapin Kumi osti Kolarin Kumin

Lapin Kumi Oy on hankkinut nimiinsä Kolarin Kumi Oy:n koko osakekannan. Kolarin Kumin omistajat, Juha-Pekka ja Janne Pasma, jatkavat tehtävissään, kuten muukin henkilöstö ja yhtiö jatkaa toimintaa erillisenä yhtiönä
Ihmiset & Yritykset

Nokian Renkaat Oyj myy Venäjän liiketoiminnot

Nokian Renkaat ilmoitti kesäkuussa 2022 aloittavansa hallitun vetäytymisen Venäjältä. Kaupan myötä Nokian Renkaiden toiminta Venäjällä loppuu ja yhtiön henkilökunta siirtyy uudelle omistajalle.