Siirry sisältöön
Ihmiset & Yritykset
16.10.2024

Ferrarin liiketoiminta Suomessa uudelle yhtiölle

Auto Italy Oy on ostanut liiketoimintakaupalla koko Ferrarin liiketoiminnan Suomessa Luxury Collection Automobiles Oy:ltä, joka aiemmin vastasi Ferrarin edustuksesta ja huollosta. Yritys uudistaa Lempäälän toimitilat ja Ferrarin henkilökunta jatkaa vanhoina työntekijöinä.

Auto Italy Oy on Suomessa osa Finger Group Oy:tä.

Yhteyshenkilöt

General Manager, Antero Mannila
+358 45 163 5445
antero.mannila@autoitaly.fi

Brand Manager, Esa Schroderus
+358 400 062 0513
esa.schroderus@autoitaly.fi

Auto Italy Oy on Ferrarin edustukseen ja huoltoon erikoistunut intohimoisten Ferraristien yritys, jolla on lähes 30 vuoden kokemus italialaisbrändistä.

Lisätietoja: https://autoitaly.fi/

Lisää aiheesta

Ihmiset & Yritykset

Rengastien Autotarvike yhdistää brändinsä ja uudistuu valtakunnalliseksi toimijaksi

Rengastien Autotarvike -konserni on tehnyt mittavan brändiuudistuksen, jossa sen paikalliset brändit Seinäjoella, Kajaanissa ja Vaasassa on yhdistetty yhden nimen alle. Aiemmin omien nimiensä alla toimineet Rengastien Autotarvike, Korpi-Auto ja Auto-Bilman kuuluvat nyt samaan Autotarvike-perheeseen, mikä tekee yrityksestä entistä vahvemman valtakunnallisen toimijan.
Ihmiset & Yritykset

Nimitykset

RengasCenter Oy Marko Mäkelä on nimitetty RengasCenter Oy:n toimitusjohtajaksi. Mäkelällä on yli 30 vuoden kokemus myynnin parissa Nokian Renkailla. Vuosina…
Ihmiset & Yritykset

Euromaster Kuopio Kolmisoppi

Kuopion Kolmi­sopessa sijaitseva Euromaster on avannut täyspitkille HCT-yhdistelmille tarkoitetun läpiajettavan asennushallin. Liikkeen palveluja ja toimintoja on muutenkin tehostettu.