Siirry sisältöön
Uudet teknologiat
16.10.2024

Goodyear DriverHub -sovellus tukee kuljetusliikkeitä Volvo Trucksin uuden My Business Apps -palvelun kautta

My Business Apps on Volvo Trucksin uusi tilauspohjainen palvelu, joka on saatavilla tietyillä Euroopan markkinoilla vuonna 2024. Palvelun kautta asiakkaat voivat ladata liiketoimintaan liittyviä eri palveluntarjoajien sovelluksia kuorma-auton sivunäyttöön. Ylimääräisiä älypuhelimia tai tabletteja ei tarvita. Yhdistämällä Goodyear DriverHub -sovelluksen Volvo Trucksin My Business Apps -palveluun kuljettajat ja kalustopäälliköt saavat reaaliaikaista tietoa renkaista, jotka ovat kriittinen tekijä ajoneuvon suorituskyvyssä. Sovellus toimii saumattomasti Goodyearin renkaanhallintaratkaisujen kanssa, joita ovat esimerkiksi Goodyear TPMS, Goodyear CheckPoint, ja Goodyear DrivePoint. Sovellus antaa jatkuvasti tarkkoja tietoja renkaiden kunnosta.

”Goodyear DriverHub -sovelluksen integroiminen Volvo Trucksin My Business Apps -palvelun kanssa on tärkeä edistysaskel kalustonhallinnan kehittämisessä edistyksellisillä renkaiden valvontaratkaisuilla”, sanoo Piotr Czyżyk, Managing Director Fleet Mobility EMEA Goodyearilta. ”Digitaalinen sovelluksemme varmistaa, että kuljettajilla ja kalustopäälliköillä on käytettävissään olennaisen tärkeitä rengastietoja, joita hyödyntäen he voivat tehdä tietoon perustuvia päätöksiä, jotka parantavat tehokkuutta, vähentävät kustannuksia ja tukevat vastuullisuutta”, hän lisää.

”My Business Apps on lisäys Volvo Connect -järjestelmän digitaaliseen palvelutarjontaamme. Teemme yhteistyötä muiden palveluntarjoajien kanssa. Sen ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme ja niiden kuljettajille laajan valikoiman autossa käytettäviä palveluita. Asiakkaamme voivat hyödyntää Volvo-kuormaautojensa olemassa olevaa laitteistoa ja yhteyksiä ja parantaa kuljettajien työympäristöä ohjaamossa”, sanoo Annelie Norhav, Product owner Volvo Trucksilta.

My Business App -palveluun sisältyvän Goodyear DriverHub -sovelluksen sisältö:

  • Reaaliaikainen renkaiden valvonta: Välittömät hälytykset ja ilmoitukset rengaspaineen ja renkaan lämpötilan poikkeamista. Luo edellytykset proaktiiviselle huollolle, jolla voidaan vähentää rengasrikkoja ja parantaa liikenneturvallisuutta.
  • Ennakoiva huolto: Rengasvuotojen varhainen havaitseminen sekä nopeiden ja hitaiden vuotojen erottaminen, jotta kuljettajat voivat ajoissa ryhtyä asianmukaisiin toimiin. Parempi renkaiden huolto parantaa polttoainetehokkuutta ja vähentää päästöjä ja siten auttaa parantamaan kuljetusliikkeen toimintojen vastuullisuutta.

”Kun teemme yhteistyötä Goodyearin kanssa, pystymme yhdessä toimittamaan kattavamman ratkaisun yhteisille asiakkaillemme ja antamaan uusille asiakkaille tietoa siitä, miten he voivat hyötyä tästä yhteistyöstä”, Norhav lisää.

Palvelu on saatavilla kuorma-autoille, jotka on valmistettu viikosta 9 vuonna 2021 alkaen ja joissa on sivunäyttö.

Lisätietoja saa Volvo-jälleenmyyjiltä.

Lisätietoja Goodyearista ja sen tuotteista http://www.goodyear.com/corporate

Lisää aiheesta

Uudet teknologiat

Goodyear TPMS Connect alkuperäisvarusteena TPMS-laitteistoon

Goodyear ilmoittaa lanseeraavansa innovatiivisen Goodyear TPMS Connect -ratkaisun, joka on kehitetty avuksi haasteiden ratkaisuun kuljetusyrityksille, joiden autoissa on esiasennettuja rengaspaineen…
Uudet teknologiat

Autonomisen ajon tilannekatsaus:

L3-järjestelmät osoittautuneet hankaliksi – panostus L2+-tason järjestelmissä ja ylemmissä tasoissa Osittaisen ja ehdollisen autonomisen ajon (L3) esteenä olivat pitkään lainsäädäntö…
Uudet teknologiat

Suomen maahantuojat esittelevät Automechanikan koneuutuuksia

Myyntipäällikkö Jyrki Vuorenmaa Diagno Finland Oy, tutustumassa Nordlift nostimiin Nordliftin toimitusjohtaja Tom Bergströmin seurassa. ”Todella laadukasta jälkeä”, Vuorenmaa toteaa tutkiessaan…