Siirry sisältöön
Uudet teknologiat
01.10.2024

Suomen maahantuojat esittelevät Automechanikan koneuutuuksia

Myyntipäällikkö Jyrki Vuorenmaa Diagno Finland Oy, tutustumassa Nordlift nostimiin Nordliftin toimitusjohtaja Tom Bergströmin seurassa. ”Todella laadukasta jälkeä”, Vuorenmaa toteaa tutkiessaan nostimia. Tällaisia tuotteita on ilo edustaa.
Corghi FPF Fastplate on kevyt ja kestävä säädettävä tappilaippa (voi pudottaa lattialle). Valmistettu komposiitti muovista. Kahdella laipalla katetaan 3-4-5-6-8 reikäiset vanteet. Tappeja on 4 eri pituutta. Kuvassa Jouni Kiviranta, Tecalemit.

Corghi Exact Precision Quattro 3D suuntauslaiteessa on ainutlaatuiset pyöräkiinnikkeet, jotka eivät kosketa vanteeseen. Myöskään pölykapselit eivät häiritse. Laite on yhteen sopiva ProAdas järjestelmän kanssa. Lisäksi vanteenheitoin kompensointi on nopea (pyörä pysyy kääntölevyllä).

SHERPA Autodiagnostik on yksi testaustekniikan markkinajohtajista. Kuvassa XT sarjan testirata-uutuus, jossa parannettu ohjauselektroniikka ja uudet vetomoottorit. Diagno Finland Oy ja Sherpa ovat yhdessä rakentaneet Suomen vaativiin olosuhteisiin soveltuvat Sherpa DiPro -testiradat korjaamo-oppilaitos- ja katsastuskäyttöön. Patentoitu nelivetoautomatiikka tunnistaa nelivedon ja pyörittää pyöriä vastakkaisiin suuntiin. Samalla se mittaa yhtä aikaa jarruvoimat eri suuntiin pyöriviltä pyöriltä.


AutopStenhoj Powermodule tuo työpisteelle turvallisesti ja lattiatilaa säästäen sähköt, paineilman, LAN verkon ja tarvittaessa akun latauksen. Paineilma hissi nostaa kytkentöjen jälkeen Powermodulen yli 2m korkeuteen, jolloin siitä pystyy kulkemaan turvallisesti ali. Maahantuoja: Tecalemit Oy.

John Beanin täysin uusi V4400 Commander edustaa merkittävää harppausta pyöränsuuntaustekniikassa. Tarkkuutta ja tehokkuutta varten suunniteltu V4400 Commander sisältää huipputeknologiaa, joka yksinkertaistaa toimintaa, lyhentää asennusaikoja ja parantaa tarkkuutta, käyttäen apuna tekoälyteknologiaa. Kuvan laite on vielä prototyyppi ja laitekaappi jää kokonaan pois, kaikki tekniikka tullaan sijoittamaan liikuteltaviin kamerapylväisiin.


AVL DiTEST päästöjen mittauslaite, joka on laajalti Suomessa käytössä varustettuna ”Counter” partikkelimittarilla.Ympäri maailman muuttuva päästölainsäädäntö edellyttää uutta mittausperiaatetta hiukkasten määrän mittaamiseksi.Mittausperiaate on hiukkasten sähkövarauksia laskeva. Käytetty tekniikka on jo hyväksytty Saksassa, Sveitsissä ja Hollannissa. Diagno Finland Oy on tuonut ensimmäiset mittalaitteet koekäyttöön Suomeen ja testitulokset ovat vakuuttavia.


Uudet CO2-ilmastointijärjestelmät, jotka toimivat R744:llä yleistyvät. Autonvalmistajat ovat tunnistaneet potentiaalin ja uskovat yhä enemmän CO2:een: tulevaisuuden luonnolliseen, ympäristöystävälliseen kylmäaineeseen. AVL DiTESTillä on monen vuoden kokemus ja syvä asiantuntemus CO2-ilmastointihuollosta. Kuvassa uusi chillAIR-sarjan laite. Maahantuoja: Diagno Finland Oy.

Lisätietoja messuista: https://automechanika.messefrankfurt.com/frankfurt/en.html

Lisää aiheesta

Uudet teknologiat

Goodyear lanseeraa TPMS Connectin saumattomaan yhdistämiseen alkuperäisvarusteena asennettuun TPMS laitteistoon

Goodyear ilmoittaa lanseeraavansa innovatiivisen Goodyear TPMS Connect -ratkaisun, joka on kehitetty avuksi haasteiden ratkaisuun kuljetusyrityksille, joiden autoissa on esiasennettuja rengaspaineen…
Uudet teknologiat

Goodyear DriverHub -sovellus tukee kuljetusliikkeitä Volvo Trucksin uuden My Business Apps -palvelun kautta

My Business Apps on Volvo Trucksin uusi tilauspohjainen palvelu, joka on saatavilla tietyillä Euroopan markkinoilla vuonna 2024. Palvelun kautta asiakkaat…
Uudet teknologiat

Autonomisen ajon tilannekatsaus:

L3-järjestelmät osoittautuneet hankaliksi – panostus L2+-tason järjestelmissä ja ylemmissä tasoissa Osittaisen ja ehdollisen autonomisen ajon (L3) esteenä olivat pitkään lainsäädäntö…