Siirry sisältöön
Yleinen
18.06.2024

Kontio Motorsin kesäuutuus: täyssähköinen Kontio Kruiser Vesper

Täyssähköinen Kontio Kruiser Vesper on Kontio Motors -malliston uusin tulokas. Vesper on L1e-luokan mopo, joka tarjoaa käyttäjälleen jopa 120 kilometrin ajomatkan yhdellä latauksella. Ajoneuvon tehokkaalla 3 000 watin moottorilla päästään 45 kilometrin tuntinopeuteen. Vesperin etu- ja takajousitus takaavat mukavan ajokokemuksen kaikilla teillä. Vesperin tehokkaan vakioakun latausaika on 6,5 tuntia. Erittäin alhaiset käyttökustannukset säästävät rahaa jokaisella ajokilometrillä. Vesper ei vaadi mopokorttia henkilöiltä, jotka ovat syntyneet ennen vuotta 1985.

Lisätietoja: Kontio Motors, Jukka Heiskanen, puh. 0500 642 503

Lisää aiheesta

Yleinen

THE TIRE COLOGNE 2024 – Vastuullinen, kansainvälinen ja kaupallinen

Rengasalalla on käynnistynyt uusi aikakausi. Teollisuus kasvaa kohti kestävän kehityksen valoa ja vihreän tulevaisuuden ihanteita. Kasvusuunta vaatii investointeja. Vihreät arvot…
Yleinen

Citroën DS – tilauskirjat täyteen!

Citroën DS on eteen sijoitetulla moottorilla varustettu etuvetoinen, kookas ja sekä muotoilultaan että tekniikaltaan vaikuttava auto, jota Citroën valmisti, markkinoi ja myi vuosina 1955–1975.
Yleinen

MP 2024 Moottoripyörämessut järjestettiin Helmikuussa

Pohjois-Euroopan suurimmat moottoripyörämessut eli MP 24 -messut päättyivät hyviin tunnelmiin. Järjestäjän mukaan messuilla vieraili kolmen päivän aikana yhteensä 52 000 kävijää, joista entistä suurempi joukko oli nuoria asianharrastajia. Heidät messuille toi uusi MP Jonnela, joka sai hyvän vastaanoton.