Siirry sisältöön

The Tire Cologne 2024 kasvoi yli 50 prosenttia

Tapahtumat
04.06.2024
14:00 - 14:45
Köln

Kölnissä 4.–6.6. pidettävään The Tire Cologne 2024 on kohdistunut paljon odotuksia ja toiveita. Eurooppalaisten ja aasialaisten valmistajien läsnäolo messuilla on ennennäkemätöntä. Näytteilleasettajien noin 50 prosentin kasvu on järjestäjä Koelnmessen mielestä vakuuttava osoitus messujen kestävästä kehityksestä.

Messujärjestäjä painottaa tapahtumien ekologisuutta. Kesällä messujen alueelle valmistuu uusi hallirakennus, jota pidetään maailman moderneimman messutekniikan symbolina. Energia-, vesi- ja lämpökustannukset ovat kurittaneet messuja pandemian jälkeisenä aikoina. Suuria investointeja todistavat kuitenkin, että kaupallisilla messutapahtumilla on suuri tulevaisuus. Messujen konseptia on muutettava perusteellisesti. Tapahtumia täytyy kehittää kiertotalouden vaatimusten mukaisesti, ekologinen kehityssuunta on yhteinen kaikille.

The Tire Cologne järjestää monipuolista seminaariohjelmaa messujen kävijöille. Automediat RVK Uutiset on pyydetty organisoimaan messuille The Focus on Scandinavian Market –keskustelutapahtuma jossa kuullaan rengasalan asiantuntijoiden esitelmiä ja keskustellaan kehityksestä. Tapahtuma pidetään 4.6. klo 14–14.45 messujen The Tire Stage’lla.

Kölnin kaupunki
Kuva: iStock, PhotoFires

The Tire Cologne -messuille odotetaan kansainvälisen businessyleisön ryntäystä. Nyt on aika varata hotellimajoituksia, ostaa lentolippuja ja pakata laukkuja Kölniin. Kaupungissa on riittävä määrä hotellihuoneita, joita ei ole ylihinnoiteltu kuten esimerkiksi Frankfurtissa. Köln on kuuluisa nähtävyyksistä ja ravintoloista, kaupunki on kaunis ja kompakti, täynnä nähtävyyksiä.

Lisätietoja Automediat RVK Uutiset, Valentina Ahlavuo, puh. 040 708 6469.