Siirry sisältöön

Odotettavissa Automechanikassa 10.–14.9.2024

Tapahtumat
10.09.2024
Frankfurt

Frankfurtin Automechanika-messuja odotetaan suurella innolla autoalan jälkimarkkinoiden kansainvälisissä ammattipiireissä ja valmistavassa teollisuudessa. Messe Frankfurt on joutunut jopa avaamaan lisää hallitilaa, jotta kaikki halukkaat näytteilleasettajat mahtuvat mukaan.  

Tukholmassa pidetyssä Automechanikan tiedotustilaisuudessa kerrottiin, että tänä vuonna messujen konseptia on nykyaikaistettu ja uusittu. Messuja tullaan järjestämään yhä kiinnostavimmiksi ja monipuolisiksi tapahtumiksi, jossa viihtyy kaikki – sekä kävijät että näytteilleasettajat. Suurtapahtumien merkitys on kasvanut valtavasti. Ihmisiä kiinnostaa liikkuminen, matkustaminen, tutustuminen uutuuksiin ja kollegoihin.

Alan markkinajohtajat tulevat esittelemään Automechanikassa uusia tuotteitaan ja teknologioitaan. RVK-Uutiset sai jo vihiä siitä, mitä messuosastoilla muun muassa tullaan näkemään.

”Tarjoamme hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi kestäviä ja innovatiivisia tuotteita kolmella strategisella tulevaisuuden alalla, jotka ovat sähköistäminen, lämmönhallinta ja tehokkaat polttomoottorit.”  Philipp Grosse Kleimann, Mahle. 

”Tulevaisuutta leimaa tekoäly, jota emme voi jättää huomiotta. Siksi keskitymme digitalisaatioon yksinkertaistaaksemme sisäisiä prosesseja ja tehdessämme rakenteistamme kevyempiä ja tehokkaampia.  Kestävissä ja tehokkaissa voiteluaineissamme luotamme biohajoaviin estereihin.”  Konstantin Gaab, Mannol.

”Koska kaikki uudet rekisteröidyt ajoneuvot varustetaan kehittyneillä kuljettajan apujärjestelmillä (ADAS), korjaamoiden on kalibroitava ADAS-järjestelmiä yhä useammin. Yhdessä kumppanimme AUTELin kanssa tarjoamme asiantuntemusta sekä online- ja offline-diagnostiikkaa ja vastaavia kalibrointijärjestelmiä. Näin korjaamot voivat suorittaa kalibroinnin itse.” Holger Drewing, Herth+Buss Fahrzeugteile GmbH & Co. KG

”Pyrimme auttamaan asiakkaitamme työskentelemään älykkäämmin ja tehokkaammin, mikä tasoittaa tietä kohti kannattavampaa ja kestävämpää tulevaisuutta. Tarjoamme esimerkiksi täysin automatisoidun hands-free -sekoituskoneen autojen korjausmaalausteollisuudelle.” Bart de Groof, Axalta Coating Systems.

”Sisällytämme teknologiset muutokset, esimerkiksi autojen sähköistymisen, ohjelmistoratkaisuihimme ja tarjoamme lisäarvoa esimerkiksi telematiikkatietojen avulla. Meille olennainen innovaatio on kaikkien teknologioiden yhdistäminen ja tekoälyn hyödyntäminen prosessien yksinkertaistamiseksi ja nopeuttamiseksi.”  Helmut Eifert, DAT.

Automechanikan messuliput nyt myynnissä osoitteessa visitortickets.messefrankfurt.com

Lisätietoja: automechanika.messefrankfurt.com