Siirry sisältöön
Ihmiset & Yritykset
03.05.2024

Lujakumi Oy irtautuu Full Fit Team Oy:n ostoyhteenliittymästä

Lujakumi Oy on toiminut 70 vuotta ja ollut siitä asti mukana Full Fit Team Oy: n toiminnassa, sen eri toimintamalleissa ja kokoonpanoissa noin 25 vuotta, kerrotaan yrityksen tiedotteessa 29.4.2024. 

”Matkan varrelle on mahtunut monia onnistumisia ja haasteita. Maailma ja markkinaolosuhteet ovat muuttuneet merkittävästi kuluneiden yhteistyövuosien aikana”, toteavat yrittäjät Hanna Maja ja Antti Maja.

Lujakumi Oy on päättänyt, että nyt on aika katsoa eteenpäin ja ottaa jälleen hankintatoimi kokonaan yhtiön itsensä hoidettavaksi. Lujakumi Oy irtautui Full Fit Team Oy:n yhteisostoista 1.5.2024 alkaen. Lujakumi Oy tekee ostot suoraan ja kokonaan itsenäisesti toimittajilta 1.5.2024 alkaen.

Lujakumi Oy kiittää Full Fit Team Oy:tä ja kauppiaskumppaneita vuosien aikana tehdystä yhteistyöstä ja toivottaa menestystä kunkin tulevaan liiketoimintaan. Yhteistyö toimittajien kanssa on ollut sujuvaa Full Fit Team Oy:n ostoyhteenliittymän aikana, ja Lujakumi Oy uskoo, että yhteistyö toimittajien kanssa tiivistyy tulevaisuudessa entisestään. 

Lisää aiheesta

Ihmiset & Yritykset

Lapin Kumin miljoonainvestointi Jyväskylään valmistui

Lapin Kumin lähes 5 miljoonaa euroa maksanut investointi Jyväskylään on valmistunut keskeiselle liikepaikalle Seppälänkankaalle.
Ihmiset & Yritykset

 Rutger Veerman, Vimexa Automotive, Autotek Finland ja Retrorenkaat – Kansainvälinen suomalainen yli 10 vuotta

Kansainvälisen tukkukaupan menestyjän Vimexa Automotiven perustaja Rutger Veerman vahvistaa yrityksen asemaa myös Suomen rengasalan vähittäiskaupassa. Veerman pyörittää nykyisin kahta rengasliikettä Suomessa. Veermanin omistama Autotek Finland Oy toivotti maaliskuussa tervetulleeksi saman katon alle uuden tulokkaan, Retrorenkaat. Yrityskauppa tehtiin Retrorenkaiden perustajan Timo Keskisen kanssa talvella 2024. Veermanin omistaman kolmen yrityksen yhteinen liikevaihto on yhteensä noin 10 miljoonaa euroa.
Ihmiset & Yritykset

Puheenjohtaja Teemu Tuuri, ARL: Autonrengasliitto valtakunnalliseksi rengas­alan vaikuttajaksi 

ARL:n juhlakokouksessa valittiin liiton uusi puheenjohtaja. Liiton 80 vuoden historian seitsemänneksi hallituksen vetäjäksi nimettiin Vianor Oy:n toimitusjohtaja Teemu Tuuri.