Siirry sisältöön

Futurmotive Bologna 2023 oli menestys – katse Autopromotec Bologaan, 21.–24.5.2025

Pandemian aiheuttama messujen kalenterihässäkkä synnytti kansainvälisille tapahtumajärjestäjille paineita. Suurtapahtumien kalenteri näyttää kuitenkin vakiintuneen vuodelle 2024 – 2025. Autopromotec on hyödyntänyt välivuoden 2023 lanseeraamalla uuden kansainvälisen Futurmotive – Expo & Talks -messukonseptin. Marraskuussa pidetty näyttely keskittyi autotekniikan uuteen historialliseen teknologiavaiheeseen. Messuilla julkistettiin uusi Automotive Aftermarket Sustainability FAAS -organisaatio yhdistämään CLEPA:n ja FIGIEFA:n pyrkimyksiä jälkimarkkinoiden kestävään kehitykseen, ympäristöajattelun juurtumiseen ja päästöttömän toiminnan kehittämiseen.

Ensimmäisten Futurmotive-messujen anti oli erittäin tehokas. Tapahtuma on verrattavissa jälkimarkkinoiden Slush-messujen konseptiin. Autoalan startupeista valtakunnallisiin Eurooppa-tason projekteihin paneuduttiin kolmen päivän aikana pidetyissä 120 seminaarissa sekä workshop-tilaisuudessa. Futurmotiveen osallistui 302 kansainvälistä yhtiötä. Kävijämäärä oli 8 505. 

Futurmotive-messujen tähtäimessä on Autopromotec Bologna, 21. – 24.5.2025. Tämän vuoden Futurmotive-tapahtuman tarkoitus oli päivittää verkostoja ja luoda vakaata pohjaa Bolognan ja Italian komponentti- ja koneteollisuuden menestykselle. Messutapahtumille on kysyntää, ja kaupallinen tulevaisuus riippuu autoalan jälkimarkkinoiden ja rengaskaupan päättäjien aktiivisuudesta ja liikkuvuudesta.

Tilaa RVK Uutiset